Hva betyr #MeToo egentlig?
Hvorfor oppstår det?
Hvordan kan man unngå det?
Hva gjør man hvis det skjer allikevel?

Dette er et bevisstgjørende foredrag med den hensikt å bidra til et godt arbeidsmiljø, uten #metoo-situasjoner. Vi byr på tips om rutiner og retningslinjer som kan gjøre akkurat din arbeidsplass til en trygg sone for alle ansatte.

Foredraget er tilpasset næringslivet, og passer perfekt som lunsj- eller frokostforedrag.
Varighet: 60 minutter (kan tilpasses)

Vi opplever at de fleste arbeidsgivere ønsker å være et godt forbilde og følge opp etter #MeToo, men mange er usikre på hvordan.

Samtlige av lederne vi møter ønsker å forebygge trakassering og alle vil ha ansatte som opplever jobben som et trygt og godt sted. Vi ser likevel at mange kvier seg for å ta opp #MeToo-tematikken, av frykt for å tråkke i salaten. Mange er redde for å si noe feil eller støte noen uten å mene det. Det er nettopp derfor det er så vanskelig – og viktig – å prate om dette.

Da er det lurt å bruke ekstern ekspertise til å skape bevissthet innad i bedriften på en positiv måte. Det er nettopp dette vi vil hjelpe deg med!

Vi gleder oss til å besøke din bedrift!

For mer informasjon om Eva og Caroline og hvorfor vi er midt i blinken når det gjelder å holde dette foredraget, klikk her:  Om Eva og Caroline

For bookingforespørsler eller andre spørsmål, klikk her: Kontakt oss!